Beffen afspreken sex

Beffen

 • hoe wil jij mijn knopje masserenhoe wil jij mijn knopje masseren
 • leuke en spannende date niets moet amp alles magleuke en spannende date niets moet amp alles mag
 • ik wil echt alleen maar sexik wil echt alleen maar sex
 • Vind je het leuk om uren te praten of neuk je me liever voor? Vind je het leuk om uren te praten of neuk je me liever voor?
 • ik zoek een rijpere vrouw 66 die graag langdurig verwend wil worden met knuffelen masseren vrijen beffen etcik zoek een rijpere vrouw 66 die graag langdurig verwend wil worden met knuffelen masseren vrijen beffen etc
 • afspreken sex Beffen

  De kunst van Cunnilingus gaat terug tot de oude Romeinen, toen zij al in de vroegste tijden begonnen te leren hoe zij fellatio moesten uitvoeren. Er wordt gezegd dat de Romeinen het eerste type orale cunnilingus positie ontwikkelden, die bekend stond als de 'Cunnilingusy crab'. Bij dit standje liggen twee mensen op hun zij tegenover elkaar, met het hoofd naar elkaar toe gedraaid. Van daaruit begon de man de vagina en de clitoris van de vrouw te likken terwijl hij haar schaamhaar streelde om de anticipatie op de komende vrijpartij op te wekken.

  Beffen afspreken sex

  Na verloop van tijd ontstonden er andere varianten op dit orale cunnilingusstandje, zoals de tongzoen, waarbij de ene persoon zijn mond opent en de andere eraan laat zuigen; de Engelse tongzoen, waarbij de ene persoon zachtjes op de tong van de andere bijt; of de Amerikaanse vorkheftruck, een variatie op de tongzoen, waarbij beide deelnemers hun lippen dicht bij elkaar brengen en hun tongen naar elkaar uitsteken. Na verloop van tijd werden deze technieken bekend als 'cunnilingus' en werd er naar verwezen als de 'praktijk van het behagen van de partner door middel van orale cunnilingus'. In de begindagen van Cunnilingus gebruikten mannen hun duimen, vingers, tong, lippen en zelfs hun vingers in de mond van de vrouw om de clitoris te stimuleren voor meer stimulatie. Niet alle vrouwen houden echter van het likken en aanraken van Cunnilingus. Sommige vrouwen houden er niet van om op wat voor manier dan ook aangeraakt te worden.

  Beffen afspreken sex

  Hoe dan ook, ongeacht de voorkeuren van de vrouw, kan Cunnilingus nog steeds een zeer plezierige ervaring zijn voor de man die het uitvoert en de vrouw die het ondergaat. Mannen moeten weten wat de wensen en behoeften zijn van de vrouw die ze bedienen om Cunnilingus op de best mogelijke manier te kunnen uitvoeren. Als je weet dat je partner niet van Cunnilingus houdt omdat ze er niet van houdt om aangeraakt te worden, dan moet je proberen om de manieren waarop je Cunnilingus gaat gebruiken te variƫren om een manier te vinden die zij wel lekker vindt. Het is belangrijk om op te merken dat veel vrouwen niet goed tegen likken en aanraken kunnen als de man weet wat hij aan het doen is terwijl hij oraal Cunnilingus op hen uitvoert.

  Sources for this article: